16 Ekim 2010 Cumartesi

Bi Sorun Mu Var?

          Tabi ki hayır. Tam gaz devam ettik.Bu hafta fikirsizler ofisindeydik.Artık sitemizin büyük bir kısmı hazır,geriye kaldı ufak tefek pürüzler.. Onları da törpülediğimizde bir sorunumuz kalmayacak değil mi kızlar! :) Ayrıcaaaa bu hafta farklı olan bir şey vardı, strateji değişikliğine gittik.Şimdi önümüzdeki haftaya bakıyoruz neler olacak!
          Bu hafta toplantımız biraz uzun sürdü.Arkadaşlarımın dertleşmeye ihtiyaçları vardı.Başlamadan konuştuk ettik.Seval de sağolsun bizimleydi . Konuşmalar ne kadar etkiliydi bilinmez ama toplantıya başladık.Zaten projeden konuşmaya başlayınca Merve ve Tuğçe bir açıldılar bir açıldılar maşallah diyorum onlara hep böyle deli dolu olmak , heyecanlı olmak yakışıyo :))
          Yenileniyoruz yine yenileniyoruz böyle üstükapalı yazmak ne kadar zor yahu ama açıciiim bir süre sonra her şeyi anlatacağım :) Çok acayip yine yeni sözler çıktı ortaya ,yine yeni fikirler. İnsan ufku açık,yeniliğe farklılığa açık,kendini sürekli geliştirme ihtiyacı olan insanlarla bir arada olunca ne kadar da üretebiliyor.
          Yaşamalı bunu herkes gerçekten.Ya da yok yahu herkes yaşamasın mı desem bilemedim :)Daha başında bu denli güzel düşünüyorum acaba gayet yerleştikten sonra nasıl olacak,neler çıkacak ortaya yani süper olacağına eminim de.. Hehheyyyt açılın bomba gibi geliyoruz!!!



     Rana Balta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder